skip to Main Content

Inname spullen voor de evacués Afghanistan bij Kringloop Zeist vanaf zaterdag 28/8 om 16.00 uur gesloten.

Kringloop Zeist wil iedereen bedanken!
De vrijwilligers en vaste medewerkers van Kringloop Zeist die spontaan naar het Kringloopcentrum op de Joh. Postlaan kwamen om extra te helpen, de mensen van Ready to Work en het Rode Kruis die kwamen helpen bij inname en sorteren, het COA, Welkom in Utrecht, Zelforganisatie Afghanen Zeist en vele vele anderen, voor de samenwerking en fantastische inzet voor de evacués uit Afghanistan.

En UITERAARD alle inwoners en (buurt-)initiatieven uit Huis ter Heide, Den Dolder, Bosch en Duin, Zeist en verre omstreken enorm bedankt voor de gulle donaties. Het was hartverwarmend te ervaren hoe zo veel mensen de moeite hebben genomen goede spullen te doneren, om pakketten op maat, soms zelfs nieuw aangeschaft, in te leveren. Zo konden de spullen direct één op een uitgedeeld worden aan de mensen op het kamp.

Op dit moment is er een hele mooie voorraad aan spullen binnen gebracht, waarmee we voldoende kunnen inspelen op de behoefte vanuit het COA. Deze voorraad wordt de komende tijd door gesorteerd en verder verspreid.

Back To Top