skip to Main Content

Met trots kunnen wij melden dat Kringloop Zeist het ISO 9001 certificaat heeft behaald! Een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. En daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.

Bij Kringloop Zeist komt kwaliteitsmanagement terug in alle onderdelen van de processen in de organisatie. Het zorgt ervoor dat onze organisatie goed beheerst wordt en dat producten of diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook van andere belanghebbenden.

Wouter Catsburg, wethouder bij de Gemeente Zeist op het gebied van o.a. duurzaamheid en circulariteit en Roeland Sluiskes, adviseur economie bij de Gemeente Zeist, feliciteerden Kringloop Zeist met het behalen van het ISO 9001 certificaat. Birte Rabiega, Manager Trajecten & Dagbesteding, nam namens onze organisatie het certificaat in ontvangst.

De wethouder benadrukte trots te zijn op het feit dat Kringloop Zeist al 40 jaar op een duurzame wijze een bijdrage levert op het gebied van sociaal ondernemen. Hij benoemde specifiek de grote bijdrage die we leveren aan het verminderen van de afvalstroom en de innovatieve circulaire werkplaatsen.

Ook het feit dat we ons al jaren duurzaam inzetten voor mensen die soms al lang aan de zijlijn staan, nieuw in Nederland zijn, een fijne dagbesteding zoeken of een zinvolle vrijwilligersplek zoeken, worden gewaardeerd. De goede samenwerking met de RSD, de kwaliteit van de begeleiding in WMO en WLZ trajecten zijn van grote waarde voor de gemeente.

Maar met name onze medewerkers werden door de wethouder bedankt en gefeliciteerd voor hun inzet en het belangrijke werk dat zij doen. Samen vierden we dit mooie moment met een Kringloop gebakje.

Back To Top