skip to Main Content

Vul het onderstaande formulier in als u interesse heeft om vrijwilliger te worden bij Kringloop Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik, Odijk & Wijk. We zoeken vrijwilligers voor de locatie Zeist en de locatie Driebergen.

Schrijf in het bericht welke werkzaamheden u zou willen verrichten en op welke dagen u beschikbaar bent. Wij proberen dan binnen twee weken contact met u op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Mocht u na twee weken niks van ons hebben vernomen neem dan telefonisch contact met ons op.

We zoeken vrijwilligers voor diverse werkzaamheden. Als u wilt weten wat voor soort werkzaamheden er zijn, kijk dan eens op:

Werken bij de Kringloop

In het formulier selecteert u op welke locatie en op welke afdeling u ons wilt komen helpen. Kies de afdeling die het beste bij u past. Als u het niet zeker weet, maak dan een gok. Als u duidelijk beschrijft wat voor soort werkzaamheden u het liefst zou doen, dan kom u vanzelf op de juiste plek terecht. En anders wordt het tijdens het kennismakingsgesprek wel duidelijk.

We hopen u snel te spreken.

Vrijwilligersformulier

Back To Top