skip to Main Content

Kringloop Doorn

Adres

Winkel Doorn
Kampweg 7b
3941 HC Doorn

Openingstijden Winkel

woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur

 

De winkels van Kringloop Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik, Odijk & Wijk inspireren elke dag vele mensen om van hun huis een thuis te maken, met gebruikte goederen zoals meubels, brocante, huisraad, verlichting, cd’s en nog veel meer. Het zijn modern opgezette winkels waar het prettig rondkijken is. Met respect voor mens, milieu en maatschappij.

Wij maken werk van hergebruik, gaan overproductie tegen en gunnen mooie spullen een tweede of soms wel derde kans.

Wij geloven dat een fijn thuis je leven ook een stukje fijner maakt; hier dragen we graag aan bij. Wij willen we dat klanten zich thuis voelen in onze winkels, zodat winkelen bij onze Kringloop een positieve ervaring is.

Natuurlijk spelen onze medewerkers een onmisbare rol in die bijzondere Kringloop beleving.

Kringlopen in ons land leveren een veel grotere bijdrage aan het milieu dan vaak wordt gedacht. Zo levert het inzamelen van één ton goederen een besparing op van één ton CO2-emissie. Dat blijkt uit berekeningen van TNO.

Met het inleveren van uw overbodig geachte spullen of het doen van inkopen bij onze locatie in Doorn levert u een belangrijke bijdrage aan de samenleving op het gebied van duurzaamheid en sociale maatschappelijke betrokkenheid.

Uw spullen krijgen een tweede, misschien zelfs derde leven of worden op een verantwoorde wijze afgevoerd. Daarbij wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de reductie van de CO2 uitstoot.

In de winkels kunt u ook met een bescheiden budget handige en verrassende ‘nieuwe’ spullen aanschaffen. Met uw steun aan deze activiteiten wordt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een veilige werkplek aangeboden en/of krijgen ze de mogelijkheid  om zich voor te bereiden op herintreding in het arbeidsproces. Ook vinden bij de Kringloop een aantal mensen zinvolle dagbesteding en worden onze ongeveer 350 medewerkers hartelijk gewaardeerd.

Back To Top