skip to Main Content

Wij zijn trots op onze hoge doorstroming naar betaald werk. Kringloop Zeist is een laagdrempelige onderneming en dat vinden we belangrijk. Wij willen dat deelnemers begrepen worden, zich gewaardeerd voelen en veilig zijn bij ons. De ‘werkplek op maat’ die wij aanbieden is daarbij een kernonderdeel van het leerproces.

We doen er samen met de deelnemers alles aan om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Door trainingen, werkstages en leer-werktrajecten, stijgen kansen op de arbeidsmarkt. Arbeidsritme wordt opgebouwd en er wordt gewerkt aan werknemers- en arbeidsvaardigheden. Dit doen wij op individueel niveau. Waar de één een uitgebreid traject ingaat zal voor de ander het verversen van diens vaardigheden voldoende zijn. Voor sommige deelnemers staat het spreken en leren van de Nederlandse taal centraal, voor anderen zal het leren samenwerken met collega’s op de voorgrond staan.

Ook worden deelnemers sociaal geactiveerd, ontdekken ze hun talenten en neemt hun zelfvertrouwen toe. En dat is goed te merken. Succeservaringen zijn van onschatbare waarde. Deelnemers en opdrachtgevers ontvangen van ons objectieve rapportages met de vorderingen van de trajecten.

Samenwerking

Kringloop Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik, Odijk & Wijk werkt samen met Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug en diverse re-integratiebedrijven.

Back To Top