skip to Main Content

Vacature

Was- en strijkmedewerker, uren in overleg

Ben jij graag de hele dag actief bezig?

Als wasserijmedewerker bij WaST heb jij een afwisselende baan in de wasserij! Het is een functie waarin jij je energie kwijt kunt en je deel uit gaat maken van een leuk en enthousiast nieuw team.

Wat ga je doen?

Als was- en strijkmedewerker heb je erg leuke en afwisselende taken, waarbij je samen met jouw collega’s zorgt dat de binnengekomen was uiteindelijk weer schoon en netjes het pand verlaat. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het labelen, noteren, sorteren, wassen, drogen, vouwen, strijken en inpakken van wasgoed. Je werkt in teamverband maar je hebt in dit team wel je eigen taken.

Waar ga je werken?

WaST is een sociale onderneming met een was- en strijkservice. Het is speciaal opgezet voor mensen die hulpbehoevend zijn en in bezit zijn van een huishoudelijke hulp indicatie. Het gaat om verplaatst thuiswasgoed, je werkt dus kleinschalig en niet in een grote, fabrieksmatige wasserij. In de nabije toekomst is het ook de bedoeling dat particulieren gebruik gaan maken van deze service. De werklocatie ligt in de directe omgeving van gemeente de Bilt; namelijk Kringloop Zeist op de Joh. Postlaan 4 in Zeist.

Wie ben jij?

Wij zoeken diverse kandidaten die nauwkeurig zijn, kunnen omgaan met label-, was- en/of droogmachines of dit graag willen leren. We verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en flexibel bent. Verder kom je uit de gemeente deBilt of directe omgeving. Bij WaST is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst graag aan een leuke baan. Beperkingen staan ons niet in de weg! We maken graag kennis met je.

Wat mag jij verwachten?

Bij deze baan heb je uitzicht op een vast dienstverband. De uren die je bij ons werkt stellen we in gezamenlijk overleg vast. Daarnaast kom je terecht in een enthousiast en nieuw team medewerkers die er net als jij helemaal voor gaan!

Lijkt het jouw gaaf om bij ons te komen werken? Reageer via mintveld@kringloopzeist.nl.

Back To Top