Nationale Kringloopdag zaterdag 7 oktober

Wat vieren we?
Kringloop Zeist, Utrechtse Heuvelrug & Bunnik haalde in 2016 totaal 142 miljoen kg aan goederen op, waarvan 85% werd hergebruikt of verantwoord gerecycled. Dit is goed voor 581.846 kg CO² besparing. Binnen deze organisatie werken op jaarbasis zo’n 350 mensen mee, als vrijwilliger, stagiaire, maar ook mensen met een relatief grote afstand tot de arbeidsmarkt, zoals mensen met een fysieke of geestelijke beperking of een verslavingsachtergrond. Deze mensen krijgen dankzij de kringloop meer kansen in de samenleving.

 

Feest bij Kringloop Zeist,
Driebergen & Doorn.

Het is feest op zaterdag 7 oktober bij veel van de kringloopwinkels die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Onder het mom van ‘Het is feest bij de Kringloop’ is er van alles te doen tijdens de negende Nationale Kringloopdag.

Wat vindt u zaterdag 7 oktober in onze winkels?!

In onze winkel in Zeist,
Joh. Postlaan 4,

zijn de gehele dag door “UUR-acties” met fikse kortingen, deze worden op de dag zelf bekend gemaakt. Er worden in een oud-Hollandse kraam de gehele dag verse stroopwafels gebakken, waarvan u gratis kunt genieten onder het genot van een kop verse bonenkoffie of heerlijke kop thee.

In onze winkel in Driebergen, Traay 49 C,
kunt u aansluiten bij de workshop ‘etagère maken’. Gewapend met kitspuit en leuke aparte kopjes / schotels uit de winkel maakt u een eigen creatie die natuurlijk (nadat de kit droog is) met u mee naar huis gaat. Ook in Driebergen natuurlijk gratis echte bonen koffie met wat lekkers.

In onze winkel in Doorn, Kampweg 7B,
tussen 13.00 en 15.00 Kringloop en Kitsch. Uw kunst, óf kitsch worden door een zeer ervaren collega getaxeerd. Er worden lekkere hapjes geserveerd en er staat er een drankje klaar om tijdens het wachten en het schatzoeken door te nuttigen.

Graag tot ziens, op de Nationale Kringloopdag,
namens alle medewerkers van Kringloop Zeist, Utrechtse Heuvelrug & Bunnik.

WordPress Themes