Wij verkopen niet alleen artikelen in de winkel maar ook op Marktplaats. Iedere dag zijn er wel weer leuke nieuwe artikelen te vinden op onze Marktplaatspagina.

Op al onze advertenties heeft u de mogelijkheid om te bieden, en als u de hoogste bieder bent dan zullen wij contact met u opnemen. U kunt dan kiezen of u het wil laten verzenden of het op wil komen halen.

Heeft u vragen of wilt u het artikel dat op Marktplaats staat bezichtigen, dan kunt u altijd bellen of ons een mail sturen.

Om iedereen gelijke kansen te geven kan een bod uitsluitend via Marktplaats worden uitgebracht. De kosten van verzending zijn voor uw rekening en zullen vooraf aan u kenbaar worden gemaakt.

Wij verkopen niet alleen artikelen in de winkel maar ook op Marktplaats. Iedere dag zijn er wel weer leuke nieuwe artikelen te vinden op onze Marktplaatspagina.

Op al onze advertenties heeft u de mogelijkheid om te bieden, en als u de hoogste bieder bent dan zullen wij contact met u opnemen. U kunt dan kiezen of u het wil laten verzenden of het op wil komen halen.

Heeft u vragen of wilt u het artikel dat op Marktplaats staat bezichtigen, dan kunt u altijd bellen of ons een mail sturen.

Om iedereen gelijke kansen te geven kan een bod uitsluitend via Marktplaats worden uitgebracht. De kosten van verzending zijn voor uw rekening en zullen vooraf aan u kenbaar worden gemaakt.

WordPress Themes