Met behulp van voorwerpen van vroeger en een professionele presentatie in beeld verzorgen wij bijeenkomsten voor (demente) bejaarden en hun begeleiders in onze winkels of op locatie (zorginstellingen). Deze bijeenkomsten zijn uiterst inspirerend voor de doelgroep. De hersenen aan het werk zetten heeft een positief effect op mensen met dementie. Herinneringen van vroeger zorgen voor veel plezier en gezelligheid.

Deze bijeenkomsten worden vanuit Kringloop Zeist, Driebergen & Doorn volledig verzorgd en zijn voor de deelnemende organisaties kosteloos. Tevens bieden wij de mogelijkheid om in de zorginstellingen (eveneens kosteloos) “Hoekjes van vroeger” in te richten.

Kringloop Zeist, Driebergen & Doorn is een maatschappelijke organisatie en hecht belang aan lokaal-sociale activiteiten. Voor meer informatie bel
085 485 24 09
of mail naar info@kringloopzeist.nl onder vermelding van “Geheugencafé”.

Het Repair Café is een evenement dat draait om repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden (Johannes Postlaan 4, Zeist (3705 LN)), is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, serviesgoed, gebruiksvoorwerpen, speelgoed et cetera. Ook is er deskundige hulp aanwezig, zoals een elektricien, een naaister, een timmerman en een fietsenmaker. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Café gaan ze zelf aan de slag. Eventueel met hulp. Wie niets heeft om te repareren, neemt een drankje aan de bar. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Of doet inspiratie op aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Data Repaircafé

(telkens van 13:00 tot 16:00 uur)

30-05-2018

27-06-2018

Met behulp van voorwerpen van vroeger en een professionele presentatie in beeld verzorgen wij bijeenkomsten voor (demente) bejaarden en hun begeleiders in onze winkels of op locatie (zorginstellingen). Deze bijeenkomsten zijn uiterst inspirerend voor de doelgroep. De hersenen aan het werk zetten heeft een positief effect op mensen met dementie. Herinneringen van vroeger zorgen voor veel plezier en gezelligheid.

Deze bijeenkomsten worden vanuit Kringloop Zeist, Driebergen & Doorn volledig verzorgd en zijn voor de deelnemende organisaties kosteloos. Tevens bieden wij de mogelijkheid om in de zorginstellingen (eveneens kosteloos) “Hoekjes van vroeger” in te richten.

 

Kringloop Zeist, Driebergen & Doorn is een maatschappelijke organisatie en hecht belang aan lokaal-sociale activiteiten.

 

Voor meer informatie bel 085 485 24 09 of
mail naar info@kringloopzeist.nl onder vermelding van “Geheugencafé”.

 

Data Repaircafé

(telkens van 13:00 tot 16:00 uur)

30-05-2018

27-06-2018


Het Repair Café is een evenement dat draait om repareren. Op de locatie waar het Repair Café
 wordt gehouden (Johannes Postlaan 4, Zeist), is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, serviesgoed, gebruiksvoorwerpen, speelgoed et cetera.

Ook is er deskundige hulp aanwezig, zoals een elektricien, een naaister, een timmerman en een fietsenmaker. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Café gaan ze zelf aan de slag. Eventueel met hulp. Wie niets heeft om te repareren, neemt een drankje aan de bar. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Of doet inspiratie op aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Tussen Kunst & Kringloop

Regelmatig taxeert onze externe deskundige gratis uw Kunst of Kitsch in onze winkels in Zeist, Driebergen & Doorn.

Volg ons voor Taxatiedagen op onze sites en op Facebook: Kringloop Zeist.

WordPress Themes