skip to Main Content
College en wethouders van gemeente Wijk bij Duurstede verlenen voorlopige gunning aan Kringloop Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik, Odijk & Wijk.
Na een aanbestedingstraject heeft het college van burgemeester en wethouders de voorlopige gunning verleend aan Kringloop Wijk en Wijk in Contact. Zij zijn de beoogde nieuwe samenwerkingspartners voor de nieuw te realiseren demontagehal en innamepunt van kringloopwaardige goederen. De demontagehal maakt deel uit van de nieuwe milieustraat. Deze nieuwe milieustraat wordt naar verwachting opgeleverd in 2024.
Circulaire economie
In de demontagehal wordt grof afval uit elkaar gehaald door inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daaruit ontstaan losse grondstoffen, zoals hout of metaal. Deze materialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt of goedkoper verwerkt. Hiermee zet Wijk bij Duurstede samen met Kringloop Wijk en Wijk in Contact een nieuwe stap in de richting van een circulaire economie. 
 
Kringloop Wijk kijkt uit naar een duurzame samenwerking met gemeente Wijk bij Duurstede, Wijk In Contact en andere lokale sociale partners.
Aanbesteding
Wil je meer weten over deze aanbesteding? Kijk dan eens op de website van de gemeente Wijk bij Duurstede.
Back To Top