skip to Main Content

Je zoekt een stageplek voor je social work studie (mbo, hbo) waar je héél veel verschillende mensen tegen komt (uit de GGZ, met een verstandelijke beperking, ex-verslaafden, sociaal kwetsbaren, vluchtelingen en statushouders en uit het justitieel kader)? Waar je, in overleg, op elk moment in het studie jaar kunt starten?

Je houdt er van om die mensen te begeleiden bij hun dagbesteding of in hun re-integratietraject? En je houdt van echt werk dat er toe doet omdat het duurzaam is? Kom dan naar Kringloop Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik & Odijk.

Je wordt onderdeel van een klein en ambitieus team, de afdeling Trajecten & Dagbesteding. Je ondersteunt de deelnemers gedurende hun hele traject. Van intake tot uitstroom. Je krijg veel verantwoordelijkheid. Je onderhoudt contact met externe partijen. En je werkt zelfstandig een afdeling-breed project uit.

Wij bieden intensieve stagebegeleiding. En je krijgt een stage vergoeding van € 5,25 per dagdeel (dus € 10,50 per dag). Een extra voordeel is, dat je ook korting krijgt op je aankopen in de kringloopwinkel.

Voor meer info of aanmelding;

neem contact op met Jan van Dam, trajectbegeleider Kringloop Zeist.
e-mail: jvandam@kringloopzeist.nl
tel: 06 15 04 06 46

* VPRO serie Het Succes van de Kringloop.

Back To Top