skip to Main Content
Dit jaar is onze winkel in Zeist ook op Koningsdag geopend! Vanaf 27 april hebben we de hele week de winkel extra gevuld met spulletjes. We hebben onder andere een speciale ‘kleedjesmarkt’ en met mooi weer gaan we heel veel extra’s buiten de winkel presenteren.
Bij de kringloop is het de hele week feest. Dus is de dinsdag volgeboekt, kom dan gerust op een andere dag. Ieder uur vullen we de winkel tot ‘ie weer nokkie vol is.
Voor de dagen tot en met 27 april moet u nog een afspraak maken, maar door de versoepeling van de Coronaregels hoeft dat vanaf 28 april niet meer.  Het is de hele week Koningsdag bij Kringloop Zeist!
Vanaf woensdag 28 maart hoeft u geen afspraak meer te maken om bij ons te komen winkelen.
Om een afspraak te maken voor de dagen tot en met dinsdag 27 april, stuurt u een e-mail naar:

kringloopzeistonline@kringloopzeist.nl

Stappen om een afspraak te maken:

Stap 1:
Geef in uw e-mail aan op welke datum, op welk tijdstip en met hoeveel personen u wilt langskomen om te winkelen. Uiteraard kunt u alleen een tijdstip boeken binnen onze openingstijden.

Stap 2:
U krijgt een automatische bevestiging teruggezonden als de e-mail correct door ons is ontvangen. U hoeft dus niet te bellen voor een bevestiging. Let op! De bevestiging kan mogelijk in uw SPAM folder terecht komt.

Stap 3:
Alleen als de dag of tijdstip waarop u wilt langskomen is volgeboekt nemen we contact met u op.

Stap 4:
Zonder tegenbericht bent u dus van harte welkom in onze winkel in Zeist.

In de winkel blijven uiteraard de gebruikelijk coronamaatregelen gelden. Dus mondkapje op en anderhalve meter afstand houden! We doen er alles aan om ons strikt aan de regels te houden en dat verwachten we van u ook.

Back To Top