skip to Main Content

Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken! Doneer je gebruikte (kinder)fiets bij Kringloop Zeist.

Helaas is het aanschaffen van een fiets voor 1 op de 9 kinderen in Nederland een onmogelijke uitgave. Realiteit is dat steeds meer kinderen in armoede leven en geen eigen fiets hebben. Voor het ANWB Kinderfietsenplan zamelen we daarom fietsen in voor deze kinderen. Een fiets is namelijk voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar een belangrijke voorwaarde voor persoonlijke groei en sociale ontwikkeling. Wij vinden dat elk kind recht heeft op een fiets. Jij toch ook?

 

Wat zoeken we?

Wij zijn op zoek naar jongens- en meisjesfietsen in redelijke tot goede staat, voor kinderen tot 18 jaar. Fietsen met 24, 26 of 28 inch wielmaat zijn geschikt voor kinderen die zich meer zelfstandig in het verkeer bewegen en daarmee hun wereld vergroten. Daarnaast hebben kinderen die de overstap naar de middelbare school maken onze speciale aandacht. Immers, hoe fijn is het dat je naar de school van je eigen keuze kunt.

 

Inzamelpunten

Kringloop Zeist is een vast inzamelpunt. De aannamebalie in Zeist is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 15.00 uur. Het adres is: Johannes Postlaan 4 in Zeist.

Ook bij de winkel in Driebergen kun je fietsen brengen. De aannamebalie is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 15.00 uur. Het adres is: Heetveld 18 in Driebergen.

Fietsen laten ophalen kan ook, plan dan een afspraak in via de site of bel (085) 485 24 09.

Kijk voor meer informatie op anwb.nl/kinderfietsenplan.

 

Back To Top