skip to Main Content

Burgemeester en wethouders gemeente Zeist op bedrijfsbezoek

Dinsdag 11 oktober hadden we een eervol bedrijfsbezoek van burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist, georganiseerd door het Ondernemersplein. Het voelt enorm gewaardeerd als alle activiteiten van onze medewerkers, welke uiteindelijk resulteren in impact op gebied van de armoede, werkgelegenheid en afval, ook écht gezien worden.

Er waren dan ook diverse redenen voor het bezoek aan Kringloop Zeist als ‘impact ondernemer’:

  • De Kringloop is al bijna 40 jaar actief in Zeist en richt zich naast de impactgebieden armoede, werkgelegenheid en afval, op specifiek negen van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.
  • Bijzonder was dat afgelopen jaar er een levering van goederen plaats vond aan vluchtelingen uit Afghanistan en Oekraïne. Kringloop Zeist heeft vele vrachtwagens met spullen geleverd aan Oekraïense vluchtelingen.
  • Daarnaast heeft de Kringloop grote plannen voor een ‘doorontwikkeling’ op het gebied van circulariteit in de komende jaren.

Na ontvangst en toelichting op het verhaal en de plannen door Riet Lenting, Martine in ’t Veld, Hans Willemsen en Tineke van Heck, ging het gezelschap een ronde maken door de winkel, de aanbreng- en sorteerplaats van goederen, het nieuwe naaiatelier en de fietswerkplaats.

“Impact maken, dat is wat ze doen. Op de thema’s werkgelegenheid, armoede en afval/circulariteit. Een mooie werkgemeenschap waar iedere medewerker zichzelf kan zijn en gewaardeerd wordt. Samen werken aan een betere wereld. Wat een ondernemerschap en wat een impact. Fijn dat ze al bijna 40 jaar geworteld zijn in de Zeister gemeenschap.” – aldus Roeland Sluiskes van Ondernemersplein Zeist.

Back To Top